Hva det er
Du kan legge en deling i fellesrommet, så andre kan se den og kommentere — uten at du må velge én mottaker.
Hvor du finner det
- Åpne Fellesrommet i toppen av siden
- Eller: åpne Deling → Dele → plasser delingen i fellesrommet
Hvorfor det betyr noe
Å velge én person å sende noe til kan være for mye. Hva om det er feil person. Hva om du dumper. Hva om du ikke får svar. Da blir det ofte til at ingenting blir lagt fram.
Når du kan legge noe fram uten å velge én person, er det lettere å faktisk gjøre det.